Effe zeuren :) wat is dat lekker

Soms heb je dat wel eens, dat je ergens even lekker tegen aan wil schoppen. Dingen waar je het niet mee eens bent of je soms bijzonder lachwekkend vind.

Nou luitjes dat zeuren ga ik gewoon eens hiero doen. Ik zal het eens lekker van me af tikken of schrijven. Wat jij wilt…

En geloof me er valt genoeg te zeuren op de dag van vandaag. Want iedereen heeft een mening, en ikke gelukkig ook. En we leven gelukkig in een land waar we nog mogen zeggen of schrijven wat we denken. Ja, ik weet het wel netjes blijven uiteraard en geen scheld serenades gebruiken. Want we zijn allemaal beschaafde mensen… 🙂 Heb jij ook wat te zeuren of wil je jou ergernissen misschien delen met de 5 bezoekers die hier wel eens kijken. Stuur me jou verhaal en als het me bevalt deel ik jou verhaal hier en wanneer echt leuk of bijzonder of echt gezeur wel in mijn programma.

Goed lezers, op dit moment ben ik even uit gezeurd en ik moet zeggen het lucht al lekker op..

Zeuren doen we hieronder…..
In tv land zijn ze knetter geworden
Zo lekker eens even zeuren, ben der weer hoognodig aan toe. Want misschien vind jij het wel leuk hoor! Maar ze weten volgens mij echt niet meer wat ze op de spreekwoordelijke …
Goed ziek van reclames !
Het lijkt wel elke dag aan de orde, reclames. Gezond, gezond en nog eens gezond. Je mag dit niet meer, je moet dat en pas op want. Wie op de sociale media …
Delen=Lief


[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal