In tv land zijn ze knetter geworden

Written by on oktober 6, 2023

Zo lekker eens even zeuren, ben der weer hoognodig aan toe. Want misschien vind jij het wel leuk hoor! Maar ze weten volgens mij echt niet meer wat ze op de spreekwoordelijke beeldbuis moeten uitzenden.

Gezellig een avond tv kijken, wat een gezelligheid. Van heel Holland bakt er wat van tot gelijk trouwen op tv. Het is echt leuke tv, zap… En dan kom je bij liefde in de sneeuw of help mijn man kan niet klussen. Verveel, gaap.. Zware ogen krijg je ervan… Klik andere zender dan maar weer.

En mocht je zin hebben dan kun je voor de duizendste keer naar een aflevering van de Fam. Flodder kijken…Duuuuu. En dan al die talkshows….van Boooo naar Jinekske naar op1 met Knor Kelder. En voor je het weet zit je naar Derksen met al zijn vijanden te kijken. Om dan uit te komen bij Patty Smart of Goordoo de wierdoo. Nee het is weer leuk op de tv…

En dan een leuke film uit de oude doos. Maar met 10x reclame ertussen, en die worden steeds langer. Maar snel even zappen, rrrrr overal reclame. Behalve op de Belgische netten, maar ook daar blijf je niet snel hangen..

Gelukkig zijn er ook nog radiostations zonder reclame….Radio Oranje Internationaal of zo…. 🙂

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal