Goed ziek van reclames !

Written by on januari 12, 2023

Het lijkt wel elke dag aan de orde, reclames. Gezond, gezond en nog eens gezond. Je mag dit niet meer, je moet dat en pas op want. Wie op de sociale media rondkijkt en per ongeluk klikt op een reclame voor appels of een brood is de sjaak. En je wordt in den treuren lastig gevallen met al deze producten. Bruin is goed en wit is slecht. Duh… Wat kan mij het schelen. Onze overheid spendeert miljoenen aan deze “gezonde reclames”. of waarschuwingen.

Ik heb inmiddels al 3 Adblockers op mijn computer draaien maar ze blijven er doorheen komen. Echt vervelend en erger nog zijn al die reclames van die vitaminepreparaten of lichamelijke gebreken. Die grappenmakers gebruiken dan een bekende Nederlander die er dagelijks zijn nek mee vult zogenaamd. Nee, het enigste wat hij of zij vult is de geldbuidel. Ik vraag me wel af of er echt mensen intrappen. Maar dat zal vast wel zo zijn anders blijven ze deze meuk vast niet uitzenden. Last van aambeien…..smeer…. En dan zijn er ook nog van die mensen die dat leuk vinden ook.. Of hun ervaring delen hoe ze het middel hebben aangebracht…..

Ik hoef er vast geen plaatje bij te tekenen. Nou 1tje dan want het is een leuke afbeelding. Nee, even zeren neus..HET BOEIT ME NIET Doe met jou anus wat je wil maar val mij er niet mee lastig.

Ster

Ooh oo er zit een sterretje in mijn…..Maar u weet vast wie ik hier nou weer mee bedoel. Kunt u nagaan hoe vervelend sommige van die reclames kunnen zijn.

En al deze reclamevormen kom je overal tegen..echt. Op You-Tube waar de influencers jou kinderen laten geloven dat je met dat bekende smeerseltje al je puistjes kan doen verdwijnen. Of dat je om ‘Cool‘ te zijn dat kledingmerk of schoenenmerk moet kopen. Reclame, Reclame brengt geld in het laatje. Maar wil je deze niet meer zien dan dien je ervoor te betalen. Je neemt een streamingdienst en je bent er van af…. 🙁

Mocht iemand nog de perfecte adblocker weten….Ik hou me aanbevolen..

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal