UB40 – Tears from My Eyes

Written by on oktober 6, 2023

Een band die een ontzettende lekkere sound heeft in veel nummers. En ze hebben er genoeg uitgebracht inmiddels.. Ook UB40 staat in mijn favoriete lijst en komt regelmatig aan bod in mijn programma. En Tears from My Eyes is een nummer met een herinnering in mijn kop. En telkens als ik dit nummer hoor denk ik er weer aan terug. En dat is zo mooi van muziek….

The tears from my eyes keep on falling
‘Cause you are leaving, leaving with another The things that we’ve done together

Een verdrietige tekst maar op de dag van vandaag hoor je niks anders meer lijkt. 🙂

Maar desondanks de slechte boodschap een mooi nummer.

You-Tube Video

https://www.youtube.com/watch?v=AAJ9wsMBLwo
Delen=Lief

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal