John Denver – Take Me Home, Country Roads

Written by on oktober 6, 2023

John Denver heeft mijn hart lang geleden gestolen. En wordt hier in huis vaak gedraaid en blijft ook echt tijdloos naar mijn idee dan. Ik vind al zijn nummers eigenlijk wel goed maar er kan er maar 1 de echte favoriet zijn. En dan is dan toch wel Take Me Home, Country Roads.

Maar ook nummers als Annie’s song, Calypso, Leaving on a Jet Plane, Perhaps love (met Plácido Domingo), Thank God I’m a country boy zijn ook wel dikke favorieten. Deze man is echt te vroeg gestorven. 🙁 Wat als hij niet was omgekomen door een vliegtuigongeluk. We zullen het helaas nooit weten. Maar gelukkig hebben we de muziek nog van deze countryzanger.

You-Tube Video

https://youtu.be/IUmnTfsY3hI

Delen=Lief

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal