Zangeres Richell – Karaoke (La La La)

Written by on maart 2, 2023

Nederlandse Zangeres Richell brengt nieuwe single ‘Karaoke (La La La)’ uit op 2 maart! Nederlands publiek, maak je klaar voor de ‘nieuwe’ artiest: Richell. Richell, voorheen bekend als Richelle van Ling, brengt op 2 maart haar nieuwste single ‘Karaoke (La La La)’ uit. Dit uptempo kroegen lied vertelt het verhaal van een meisje dat verliefd wordt op een zanger en uiteindelijk samen met hem een liedje zingt in de kroeg. Dit heeft Richell samen met haar tegenspeler in de video ook ijzersterk neergezet. Deze videoclip is trouwens uniek in zijn soort. Het is namelijk een videoclip van een karaoke avond ín een videoclip over een karaoke avond. Het nummer belooft een instant kroegen hit te worden dat zorgt voor een feestelijke sfeer en gegarandeerd iedereen laat meezingen.

De single is geschreven door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld en geproduceerd in Nederhorst den Berg door Tom Peters. Richell is enthousiast over deze samenwerking: “Ik ben ontzettend blij dat ik met zulke getalenteerde mensen kan werken. Het was een geweldige ervaring om dit nummer op te nemen en ik hoop dat het publiek er net zo van geniet als ik.” Met haar nieuwe artiestennaam en haar focus op vrolijke, meezingbare liedjes, heeft Richell een veelbelovende toekomst voor zich. Ze heeft haar hart verpand aan het Nederlandstalige genre en is vastbesloten om het publiek te vermaken met haar muziek. Bereid je voor op een nieuw geluid in de Nederlandse muziekscene.

Richell’s ‘Karaoke (La La La)’ is vanaf 2 maart beschikbaar op alle streamingplatforms. Zet het volume hoog, zing mee en laat je meeslepen door de aanstekelijke melodieën en rijke stem van deze opkomende artiest.

Tekst & Muziek: Jeroen Russchen & Robert Vredeveld Productie: Tom Peters Arrangement: Hans Aalbers Studio: Hans Aalbers Recordings, Nederhorst den Berg Publishing: CTM Publishing / NRGY Music Publishing

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal