Yens – Bij mij mag je vrij zijn

Written by on mei 12, 2023

Yens is een singer-songwriter uit Hellevoetsluis en schrijft Nederlandstalige levensliedjes met een vleugje pop. Denk aan Nielson, een vleugje Jaap Reesma en misschien wel een tikkeltje Blof. Ergens ertussenin vind je het geluid van Yens. Pas iets meer dan twee jaar geleden vond Yens zijn passie voor de muziek en bracht in hij in maart 2022 al zijn debuut single uit met als titel “Hoe het was”. Drie maanden later kwam zijn tweede single uit met de titel “Het is te laat”.

Zijn nieuwe single “Bij mij mag je vrij zijn” heeft hij onlangs gelanceerd! De song gaat over een boodschap waarin zijn vriendin zich verschuilt achter een masker naar de buitenwereld. Ze is ontzettend ongelukkig maar laat niemand toe om te helpen. Yens probeer haar te helpen zodat ze de last die ze draagt kan loslaten en vrij kan zijn. Maar “vrij” zijn heeft natuurlijk een veel grotere betekenis. Vrijheid van meningsuiting, wat je denkt of voelt. Iedereen zou zichzelf moeten kunnen zijn…

“Bij mij mag je vrij zijn” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. 

https://youtu.be/_taZzbsfjgQ
Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal