Wendy Rivers – Kus op je mond

Written by on juni 9, 2023

Wendy Rivers is een podiumbeest in hart en nieren met repertoire voor jong en oud. Met haar veelzijdige ervaring heeft Wendy Rivers een uitermate geschikt repertoire voor iedere gelegenheid. Verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften, communies als ook carnavalszittingen zal zij met haar liedjes tot een muzikaal hoogtepunt brengen.

Wendy heeft vijf jaar bij Inspiration Point in Valkenswaard gewerkt, waar zij meewerkte aan schitterende show’s. In 1992 behaalde zij de finale van de Henny Huisman Soundmixshow met het nummer “Total eclips of the heart” van Bonny Tyler en werd daarmee 2e. Ook in België wist zij met ditzelfde nummer de 2e plaats van de Soundmixshow te halen.

Wendy heeft met grote artiesten al op het podium gestaan. Ze heeft al verschillende eigen nummers uit gebracht . De laatste nieuwe was een mooie langzame plaat: jij bent geen man van je woord !!! na deze plaat was het Weer eens tijd voor een lekker uptempo nummer Dat heeft ze ook gedaan met het nieuwe nummer : kus op je mond 👄

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal