Trienes – Ik kan vergeten

Written by on maart 17, 2023

Het was even stil om de zanger Trienes, maar hij komt nu met een nieuwe single met de titel ”Ik kan vergeten”. Dit is een cover van een nummer van zijn vader Rommy, die daar in 1988 veel succes mee behaalde. “Het is toch geweldig dat je naast je dagelijkse werk zo’n mooie hobby kunt hebben waarmee je ook nog eens een geweldig nummer van je eigen vader in een nieuw jasje mag steken en uitbrengen”, aldus Trienes..

Trienes – Ik kan vergeten


De in 1977 geboren Westereender Trienes Henstra is zijn carrière gestart op 8 jarige leeftijd in vele playbackshows. Eerst als imitator van zijn vader Rommy en later samen met broer Tjeerd als de Everly Brothers. Ongeveer 9 jaar later besloten zij om het toch maar live te proberen. Ook dit werd onverwacht een groot succes. Als de Night Brothers, een country duo, stonden ze in vele horeca gelegenheden maar na een paar jaar besloten ze toch maar om er mee op te houden. Dit alleen omdat broer Tjeerd besloot om een nieuwe carrière te beginnen als horeca-uitbater.

Trienes ging gewoon door met zijn dagelijkse werk als bouwvakker en in het weekend hielp hij
zijn grote broer zo nu en dan. Een paar jaar later pakt Trienes de draad weer op als solo artiest. Na zijn debuut single “Duizend maal bedrogen” gaat hij als een speer, en is reeds een veel gevraagd artiest op feestjes en partijen. In 2006 werd de tweede single uitgebracht, getiteld: “Onverwachte liefde”. Na dit succes kwam hij een aantal jaren later met een compleet album getiteld: ‘Ik ben wie ik ben´ gevolgd door de single “Ga met me mee”.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal