Steffan de Kust – Een huis dat laat ons koud uit

Written by on juni 23, 2023

De nieuwe single van steffan de kust is wederom een vervolg van de twee vorige single’s die over het woonwagenleven gaat en net als de een en laatste single Op het kamp is dit ook een protestlied tegen de regering betreft het woonwagenbeleid.

Steffan zegt hierover : ik kan het niet vaak genoeg over de problemetiek in nederland hebben dat er nog steeds geen voldoende vakken worden gebouwd voor onze kinderen.Ik kom zelf uit een van de grootste woonwagenfamilies van West-Europa en zolang ik mijn stem kan laten horen aan iedereen zal ik dat blijven doen.

De nieuwe single van Steffan is een up tempo lied met balkan en gypsy invloeden waarop flink gedanst en gefeest mag worden en het refrein in je hoofd blijft hangen. Vooral de laatste zin een huis dat laat ons koud is erg pakkend en kan misschien ook wel leuk zijn voor op de camping, want ten slotte gaat het altijd om gezelligheid en plezier.

Om de videoclip op te laten nemen had Steffan contact opgenomen met Thijs Aldenzee (Cannonball media)  en Willem Wolters van de organisatie culturele bijeenkomst oudeschoot te heereveen. I.v.m de scherpe zon konden we op de dag zelf maar een paar beelden schieten, maar desondanks was het een fantastische dag om mee te maken. Op het terrein zelf stonden 125 woonwagens en het evenement was ook top georganiseerd door Willem en de rest van de organisatie deze mensen verdienen een compliment ,omdat zij heel veel tijd en liefde hierin hebben gestoken en wij kunnen niet wachten tot volgend jaar.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal