STEFAN MONDIAL – GEEF MIJ DE SLEUTEL VAN JOUW HART

Written by on mei 28, 2022

Hoe fijn kan het zijn als een artiest zijn hart laat spreken met betrekking tot muzikale voorkeur, zonder zich te mengen of mee te gaan in de nieuwe opkomende en populaire genres binnen de Nederlandstalige Muziek.

STEFAN MONDIAL is gelukkig zo’n artiest en zijn Muziek DNA ligt helemaal bij de Volkse Muziek.

Waar velen afscheid nemen van dit stukje Nederlands Cultuurgoed, is hij een van de weinigen die dit juist wilt laten horen, en……waar velen nog steeds van genieten.

Met zijn opvallende unieke stemgeluid, en ieder woord menend en voelend dat ie zingt, is zijn nieuwe single ’GEEF MIJ DE SLEUTEL VAN JOUW HART’ een mooi muzikaal cadeau voor alle liefhebbers van dit nog steeds populaire Genre.

Deze single is wederom samen met zijn team Emile Hartkamp & Norus Padidar gecreeerd, waardoor het de single is geworden die onmiskenbaar in het hele oeuvre van Marianne Weber, Frans Bauer …..e.a gezet kan worden maar anno 2022, en nog steeds dat sentiment rakende.

Zet je hart maar open voor de nieuwe single van Stefan Mondial, en doe je het niet onthou dan dat hijzelf de sleutel heeft, waarmee hij je hart binnendringt.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal