Sébastiaan – Nieuwe Dag

Written by on juni 9, 2023

Je kunt Sébastiaan zo langzamerhand wel omschrijven als een echte muziekkunstenaar. Hij wijkt qua repertoire behoorlijk af van wat de massa uitbrengt en gaat als het ware soms tegen de stroom in. Tot nu toe heeft hem dat geen windeieren gelegd. Met name ‘Angeline’ heeft ervoor gezorgd dat Facebook en Google een behoorlijke vlucht hebben genomen.

Na deze oorwurm heeft de uit Den Haag afkomstige entertainer het publiek verrast met andere liedjes om hen te laten zien én horen dat hij qua muziek erg veelzijdig is. Zijn nieuwe single ‘Nieuwe dag’ is weer een productie die van A tot Z goed in elkaar steekt. Deze kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music studio.


Sébastiaan: ’Als we het over mijn muziek hebben kan ik ondertussen wel spreken over een uit de hand gelopen hobby dat inmiddels mijn werk is geworden. Ik heb ervaren dat artiest zijn veel meer is dan het uitbrengen van alleen maar liedjes. Je hebt met zoveel facetten te maken waardoor het echt een dagtaak is geworden. Omdat 96% van de liedjes over de liefde gaan heb ik dus doelbewust gekozen voor totaal iets anders. In ‘Nieuwe dag’ komen diverse opties voorbij hoe je een nieuwe dag kunt starten en beleven. Met een eveneens opvallende instrumentenkeuze denk ik dat ik weer verrassend voor de dag ben gekomen.’

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal