Sandy Bloom feat. Tren van Enckevort – My Turn

Written by on mei 19, 2023

Sandy Bloom, artiestennaam van Sandra Peeters, is een Maasbreese singer-songwriter. Sandra begint haar carrière als zangeres in diverse rockbands (o.a. V-Male), waarmee ze veel en vaak op een podium te vinden is.

In deze bands doet ze haar ervaring op met het schrijven en het opnemen van eigen werk. In 2014 brengt ze haar eerste soloalbum uit met enkel nummers die door haarzelf zijn geschreven. Sandra wordt beïnvloed door powerzangeressen als Alanis Morissette en Hayley Williams maar ook door funky popmuzikanten als Gwen Stefani en Meghan Trainor. Middels haar teksten geeft ze je een inkijk in haar dagelijkse frustraties en onzekerheden maar altijd met een knipoog en een lekker in het gehoor liggend en fris arrangement. 

In 2021 brengt ze een dubbelaar uit met samenwerkingen met o.a. Tren van Enckevort, Ton Engels en My Favorite Scar. Scoort ze eind 2022 nog een regionale kersthit met het nummer “Love of My Life”, voorafgaand aan EGOpop staan er nog een aantal nieuwe songs te wachten om te worden uitgebracht. Wat dat gaat zijn blijft nog een verrassing!
Live wordt Sandy Bloom ondersteunt door Wouter Bloemen (gitaar), Roy Hofman (bas), Dennis Vredeveldt (drums), backingvocalen en blazers. In het nieuwe nummer wordt Sandy Bloom begeleid door Tren van Enckevort van Rowwen Heze op de accordeon.

Delen=Lief

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal