Sander Kwarten – Wat Is Je Naam

Written by on juli 14, 2023

Sander Kwarten, die bekend staat om zijn unieke stemgeluid en aanstekelijke liedjes, is terug met heerlijke muziek! Zijn nieuwste single genaamd ‘Wat Is Je Naam’ kenmerkt zich door de vrolijke sound en zomerse sferen. De single is geïnspireerd op zijn grootste hit ‘Geen Twijfel’ die inmiddels al meer dan 7 miljoen streams heeft weten te behalen.

‘Wat Is Je Naam’ is een track die de luisteraar meeneemt naar een heerlijke zomeravond met een nieuwe liefde, want wie heeft dit nou nog nooit meegemaakt? Op vakantie ontmoet je weleens een nieuwe liefde, waarvan de vlinders gaan rondvliegen in je buik.

Sander Kwarten heeft inmiddels diverse hits op zijn naam staan, waarvan er enkele niet meer weg te denken zijn uit het Nederlandse muzieklandschap, zoals: ‘Dromen’, ‘Geen Twijfel’, ‘k Ben Toch Niet Gek’ en ‘Mijn Jongen’. Deze hits worden tijdens zijn liveoptredens in het land luidkeels meegezongen door het publiek.

De nieuwe single wordt ondersteund door een romantische zomerse videoclip, waarin te zien is hoe de tekst van dit nummer zich vertaald in een verhaal.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal