Ryan – I’m the one who lies alone in bed

Written by on april 21, 2023

RYAN is een 19 jarige jongen uit Baarlo. Hij schrijft z’n eigen muziek en teksten, bespeelt meerdere instrumenten en produceert z’n eigen liedjes in z’n slaapkamer. Ryan Adriaens was nog maar zes jaar, toen hij aangaf dat hij graag trompet wilde leren spelen. Dat ging voortvarend en niet veel later leerde hij ook gitaar, ukelele en piano spelen.

En nu weet hij als talentvolle producer van z’n eigen muziek z’n weg te vinden. Z’n creativiteit is hierbij grenzeloos. Hij combineert instrumenten met uiteenlopende geluiden die hij in het dagelijks leven met z’n telefoon heeft opgenomen. Bij ieder nummer knutselt hij een uniek arrangement in elkaar, geheel in de kleur van het nummer zoals hij het bedoelt heeft.

Hij heeft zeer recent z’n eerste album met de titel ‘Coffee spilling days’ de wereld ingebracht. Een plaat met zowel vrolijke als ook meer duistere nummers.Maar Ryan staat niet stil en komt na de release van z’n album direct alweer met een nagelnieuwe single: “I’m the one who lies alone in bed”. Een wonderschoon gezongen melancholieke lovesong. Wat ons betreft weer een meesterwerkje!

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal