Roy van der Veen – Ik zeg d’r uit

Written by on januari 12, 2023

Voor Roy van der Veen is het muzikale leven na het 12.5 huwelijk van zijn moeder en haar man er compleet anders uit gaan zien. Tijdens vroegere vakanties op de camping zong hij wel eens een deuntje, maar daar bleef het dan ook bij. In de aanloop naar de bruiloft ontstond het plan dat Roy samen met z’n zus zouden gaan zingen. Omdat ze daarvoor natuurlijk geluid- en licht apparatuur nodig hadden werd buurman Albert Zijlstra ingeschakeld. Hij is eigenaar van Zijlstra Sound en samen werd een plan van aanpak gemaakt. Achteraf bleek dat een schot in de roos. Het optreden tijdens het feest was een succes en de nabespreking het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van de 32-jarige zanger uit het Friese dorpje Tzummarum. Sinds 16 oktober 2022 staat hij als artiest ingeschreven bij de KVK. Inmiddels is ook Nico Hoekstra als extra geluidsman toegetreden tot het team van Roy.

Roy: ‘Ondertussen heb ik al een aantal optredens mogen verzorgen. Tijdens een groot evenement in Harlingen raakte ik in gesprek met zangduo Roel & Marty. Zij vertelden dat er in april een nieuwe single van hen zou verschijnen en nodigden mij uit om mee te gaan naar de opname bij Roy Otters van ANRO Productions. Daar ben ik natuurlijk mee naartoe gegaan en kwam er al snel achter dat ik ook een lied op wilde nemen. Met het idee om een vrij onbekend nummer van Stef Ekkel nieuw leven in te blazen stond ik een tijdje later bij Otters op de stoep. Roy heeft het tempo verhoogd en muzikaal ook behoorlijk onder handen genomen. Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat er mag zijn. Hier kan ik wel mee voor de dag komen. Ik ben ook erg blij met Roel & Marty. Zij begeleiden mij met heel veel zaken en daar ben ik hen erg dankbaar voor’.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal