Robin Topper – Word jij mijn Topper!!!

Written by on december 2, 2022

Mijn naam is Robin Topper en ben 37 jaar. Ik kom uit de Bollenstreek, een mooi en kleurrijk gebied tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem. In het dagelijks leven werk ik 24-uurs diensten bij de beroepsbrandweer van Haarlem. Naast het blussen van branden is zingen mijn grootste passie.

Onder het label ‘Topper Music’ breng ik mijn vierde single uit: ‘Word jij mijn Topper!!!’ Dit nummer heb ik wederom samen met Ger Oerlemans opgenomen en laten mixen bij Hans van Vondelen. De tekst komt van Hans Louws vandaag waarbij we samen hebben kozen voor een kreet waarbij mijn achternaam is gebruikt. Mijn achternaam is niet alleen mijn artiestennaam maar ook mijn daadwerkelijk achternaam. Het moest een echt kroegnummer worden wat iedereen gelijk aanzet tot meezingen en feesten.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal