Robin Topper – Als de brandweer naar de kroeg

Written by on augustus 25, 2023

Robin Topper, beroepsbrandweerman in Haarlem en zanger uit de bollenstreek, is verheugd om zijn nieuwste single “Als de brandweer naar de kroeg” aan te kondigen. Dit nummer markeert zijn vijfde release en is een meeslepende en feestelijke toevoeging aan zijn groeiende muzikale repertoire.Met een unieke combinatie van zijn passie voor zingen en zijn toewijding als brandweerman, brengt Robin Topper een opwindend en verfrissend geluid naar de Nederlandse muziekscene. Met “Als de brandweer naar de kroeg” laat hij zijn veelzijdigheid en creativiteit zien, terwijl hij zijn eigen weg bewandelt als artiest.

“Als de brandweer naar de kroeg” is het vervolg op Robin Toppers vorige single, “Wordt jij mijn topper”, die goed werd ontvangen door het publiek en radiostations in het hele land. Dit nieuwe nummer is geproduceerd door Hans van Vondelen, terwijl de teksten zijn geschreven door niemand minder dan Hans Louwens. Samen hebben ze een aanstekelijk nummer gecreëerd dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de luisteraars zal toveren. Het nodigt luisteraars uit om even hun dagelijkse zorgen achter zich te laten en volledig op te gaan in de energieke melodieën en opzwepende teksten.

Robin Topper is zeer dankbaar voor de steun die hij tot nu toe heeft ontvangen van zijn fans en radiozenders. Met zijn eigen label, Topper Music, heeft hij de mogelijkheid om zijn muzikale visie volledig tot uiting te brengen en zijn creatieve reis voort te zetten.

“Als de brandweer naar de kroeg” is vanaf nu beschikbaar op alle grote muziekplatforms en zal ook regelmatig te horen zijn op verschillende radiostations. We nodigen iedereen uit om het nummer te beluisteren en mee te zingen met de aanstekelijke deuntjes van Robin Topper.  

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal