Richard & Bo – Can’t Help Falling In Love

Written by on april 4, 2023

Hoe prachtig is het als je vader je vraagt om een duet op te nemen. Daarover hoefde Bo Kuiper niet lang na te denken. Nou kan het zijn dat je denkt, Bo Kuiper, die naam die heb ik vaker gehoord. Dat kan kloppen. Zij bracht nog niet zo heel lang geleden haar zeer gevoelige autobiografische single ‘Mijn Pijn’ uit. Eigenlijk was dit de aanleiding voor haar vader Richard om een eerste eigen plaat op te nemen. Eind juli 2022 was het zover. In de studio van Roy Otters te Apeldoorn nam Richard het zeer emotionele nummer ‘Waarom’ op. Die productie heeft hem zover gebracht dat hij wederom een afspraak had gemaakt met Roy om samen met Bo de bekende Elvis Presley evergreen ‘Can’t Help Falling In Love’ als duet op te nemen en uit te brengen.

Dat Richard een grote fan is van Elvis Presley steekt hij niet onder stoelen en banken. Twee jaar geleden plaatste hij een filmpje op Facebook waarin hij samen met Bo het nummer ‘Can’t Help Falling In Love’ zong. Dat leverde destijds leuke reacties op. Pasgeleden deelde hij datzelfde filmpje weer en daarop reageerden ook een aantal radiostations die graag de mp3 wilden ontvangen zodat het duet op de radio gedraaid kon worden. Richard vroeg aan Bo of het een idee was om er een compleet nieuw arrangement van te laten maken. Omdat Bo haar zangcarrière onlangs ook weer op had gepakt vond ze dat een prima idee. Roy Otters heeft vervolgens een modernere band gemaakt. Richard zingt op de manier van Elvis en Bo gaf haar eigen draai eraan. Of het bij dit éne duet zal blijven is nog niet bekend, maar men sluit het ook niet uit. Bo komt binnen afzienbare tijd wel weer met een nieuwe single.


De single ‘Can’t Help Falling In Love’ verschijnt bij Double You Music NL en is te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door The Clip Academy is te bewonderen op Youtube en de socials van Richard en Bo. De beelden hiervoor zijn geschoten in het voormalige buurthuis in Brakel.

https://youtu.be/8kb4w2hR8JI
Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal