Raymond Lückger – Het Engeltje op mijn schouder

Written by on juni 29, 2023

De zomer van 2023 gaat Raymond Lückger starten met een prachtige nieuwe single “Het engeltje op mijn schouder” en hiermee belooft het voor de Helmonder op muzikaal gebied wederom een heel mooi jaar te worden. Deze nieuwe single is speciaal voor Raymond geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel, waarvan al vele hits uit de pen zijn gekomen. Dus hoopt Raymond ook op een mooie succes.


Raymond Lückger is sinds enkele jaren actief als zanger en performer van het Nederlandstalige lied en brengt naast zijn eigen nummer(s) ook de bekende hits van o.a. Django Wagner, John de Bever, Frank van Weert e.v.a. , maar Duitstalige nummers en ballads van Elvis zijn hem eveneens niet onbekend, dat maakt dat zijn optredens uit een gevarieerd repertoire bestaan.

In 2022 bracht Raymond zijn eerste single “Oh, mon amour” uit, een heerlijke zomerse meezinger welke door vele radiostations goed ontvangen is. Natuurlijk hoopt hij dat deze nieuwe single, die uitkomt onder het label van All 4You Records ook weer veel gedraaid zal worden in Nederland en België bij vele zenders.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal