Peter van der Velden – Ik stel alleen maar vragen

Written by on april 14, 2023

De in ’s-Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel ’Ik Stel Alleen Maar Vragen’. Hiermee verbreekt de talentvolle volkszanger een lange stilte. “Het bloed kruipt toch waar het niet gaat kan” aldus Peter. “Ik heb lang nagedacht welke richting ik op wilde.

Ik heb producer Kees Tel benaderd, en hem uitgelegd wat ik graag zou willen brengen. Hij kwam vervolgens met het door hem gecomponeerde ‘ik Stel Alleen Maar Vragen’, een liedje wat me direct pakte en niet meer uit je hoofd gaat. Ik ben ontzettend trots op deze single en het is op mijn lijf geschreven. Ik ben benieuwd hoe het publiek er op zal reageren. De eerste reacties zijn in ieder geval veelbelovend” vervolgt Peter. ‘Ik Stel Alleen Maar Vragen‘ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal