Pet Raket en John Kanon – Tukkie

Written by on januari 20, 2023

Pet Raket en John Kanon doen een tukkie in hun tukkie Langzamerhand begint het feestgedruis weer bij iedereen te kriebelen.

De feesttenten, cafe’s en zalen worden weer omgetoverd tot ware feestpaleizen en festivals. Dit jaar rijden Pet Raket en John Kanon alle feestpaleizen af met hun opgevoerde Tuk Tuk. Als ware riksja’s crossen ze dit jaar van kroeg tot hossende en feestende festival. Het beloofd dit jaar een mega spektakel te worden. De heren Pet Raket en John Kanon maken dan ook tussendoor uitgebreid gebruik om in hun Tukkie een Tukkie te doen.

Dit uptempo nummer “Tukkie” gaat er ook dit jaar weer voor zorgen dat je de melodie niet meer kwijt raakt en uit volle borst meezingt. “We gaan er dan ook een onvergetelijk top feest van maken” zegt John Kanon. Het Brabantse duo Pet Raket en John Kanon bracht, na reeds tal van hits te hebben gescoord, hun eerste verzamelalbum “Gelanceerd!” uit. Tevens maakte ze een knaller van een carnavalshit samen met Ria Valk. Hiermee waren ze te zien op RTL4 en stonden ze in
het tv programma “3 Uurkes Veurraf” van Omroep Brabant. Zoals altijd is deze productie weer opgenomen in de studio van Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer waardoor kwaliteit van hun nummers gegarandeerd is. De nieuwe single van Pet Raket en John Kanon – “Tukkie” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is online te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.

Delen=Lief

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal