Patrick Marce – He, kom op

Written by on oktober 22, 2022

Het leven van Patrick Marcé staat al vele jaren in het teken van muziek. Als presentator van Radio Mexico uit Den Bosch kwam hij in het verleden vaak in contact met Nederlandstalige artiesten. Met name Hans van Aalst (Denans) gaf hem de tip om iets met zingen te gaan doen. Destijds dook hij bij Ad Damen de studio in om een nieuwe versie van de klassieker ‘Als het gras twee kontjes hoog is’ op te nemen. Daar is echter verder niets meegedaan. zangeres Janske en John Medley adviseerden hem om contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit- Blauw producties.

Op zijn label verschijnt nu de debuutsingle ‘Hé Kom op’. Patrick: ’mijn vader is een grote fan van countrymuziek en vroeg drie jaar geleden aan de kastelein of hij het nummer ‘Stop the World and Let Me Off’ van Declan Nerney uit de speakers wilde laten knallen. Dat is me altijd bijgebleven. Nadien zocht ik de track op internet op en toen zag ik dat de oorspronkelijke versie in 1966 al door Waylon Jennings was uitgebracht. Ik nam contact op met Tony van de Ven die een Nederlandstalige tekst heeft geschreven. Vervolgens ben ik naar producer Kees Tel in Helmond gegaan om er een hedendaagse versie van te laten maken. 

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal