Miranda & The Music Boys – Ik word blij wanneer ik in je ogen kijk

Written by on april 14, 2023

Miranda & The Music Boys hebben onlangs de single “Ik word blij wanneer ik in je ogen kijk” opnieuw uitgebracht. De single is in een nieuw jasje gestoken en opnieuw opgenomen in de studio van Martin Sterken. Het idee kwam van Miranda die op haar werk werd aangesproken met de vraag neem “Ik word blij wanneer ik in je ogen kijk” eens een keer opnieuw op en daar waren ze het met z’n drieën over eens. Ze zijn terecht super trots op het resultaat.


Jaren geleden zijn Wim en Miranda gestart als duo wat later is uitgebreid met drummer Patrick. Sinds 2019 heten ze dan ook Miranda & The Music Boys. Ze zijn treden gemiddeld vijf keer per week avondvullend op! 

Het nummer is geproduceerd door Martin Sterken, tekst en muziek zijn van J. Frankfurter en I. Holder. De Nederlandse tekstbewerking is verzorgd door M. Eastwest en de gitaar is ingespeeld door Jan de Vrieze.  “Ik word blij wanneer ik in je ogen kijk” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Bekijk hier de videoclip! 

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal