Mike van der Linde – Dit is pas geluk

Written by on maart 24, 2023

Wat doe je als je besluit om het muzikale stokje van je vader over te nemen…..inderdaad je luistert naar de wijze woorden van die ervaringsdeskundige. Als belangrijkste punt kwam naar voren om het vanaf dag 1 professioneel aan te pakken en niet met de eerste de beste personen in zee gaan. Mike zingt ondertussen een klein jaartje en sprak tijdens zijn optredens met diverse collega-artiesten natuurlijk over de loopbaan van hen.

Mike van der Linde – Dit is pas geluk

Omdat de naam Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio vaak genoemd werd als vertrouwd persoon nam de 26- jarige entertainer uit Dordrecht contact met Frank op en besprak met hem de te bewandelen route die inmiddels start met de single ‘Dit is pas geluk’.


Mike: ‘Eigenlijk hoefde ik in eerste instantie alleen maar aan te geven wat ik wilde. Ik vertelde dat mijn voorkeur uitging naar een uptempo feestnummer en daar is Frank vervolgens mee aan het werk gegaan. Hij heeft een oude plaat van George Baker onder handen genomen en daar een Nederlandstalige tekst op laten schrijven. Gezien het resultaat denk ik de juiste keuze te hebben gemaakt. Dit proeft in ieder geval naar meer. Op vrijdag 7 april 2023 organiseer ik ook een releaseparty bij Bar Club Dancing KAZERNE in Dordrecht. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Alwin, Wesley Ponsen Alwin, Toon Schut en Frank Verkooyen. Meer informatie hierover is te vinden op mijn Instagrampagina. Het gaat in ieder geval heel gezellig worden’.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal