Michael Nobbe – Amor Amor Amor

Written by on maart 17, 2023

Afgelopen week werd wereldkundig gemaakt dat Michael Nobbe en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties een overeenkomst hebben gesloten die verder gaat dan alleen het uitgeven van zijn nieuwe singles. Ook gaan de mannen een samenwerking aan m.b.t. managementtaken en het uitwerken van plannen. Michael heeft natuurlijk als zanger al een behoorlijke reputatie opgebouwd en heeft er alle vertrouwen in dat deze stap positief uit zal vallen. De aftrap vindt plaats op woensdag 15 maart 2023 met de uptempo cover van ‘Amor Amor Amor’ die door DJ Galaga onder handen is genomen.

Michael: ‘Eindelijk ben ik na die rare periode weer back in business. Voorheen bracht ik een aantal platen in eigen beheer uit. Via een aantal bevriende collega’s werd ik getipt om met Ronald Visch contact op te nemen. Hij weet exact hoe de vork in de steel zit en dat bleek wel tijdens ons eerste gesprek. Het gevoel dat er nu iemand achter mij staat voelt gewoon prettiger. In het verleden heb ik diverse nieuwe liedjes gelanceerd die door bekende componisten zijn gemaakt. In de praktijk blijkt toch dat, hoe leuk die nummers ook zijn, het publiek deze niet kennen. Dat is met een cover van een grote artiest toch anders. Zelfs bekende zangers coveren tegenwoordig de éne klassieker na de andere. Ik liep al een tijdje met het idee rond om ‘Amor Amor Amor’ te laten bewerken. Toevallig kwam ik onlangs in contact met DJ Galaga die er een heerlijke beat onder heeft gezet. Hij is daar een echte meester in. Toch ben ik van mening dat er niet te veel schade is aangericht omdat we in onze gedachten André Hazes met respect hebben behandeld’.

Omdat Michael het met zijn twee optiekzaken in Zwaag en Zwaagdijk enorm druk heeft besprak hij met Thijs Aldenzee van Cannonball Explosive Media de mogelijkheden om toch een clip te laten produceren. Uiteindelijk is gekozen voor een tekenfilm waarin twee lieve muisjes centraal staan. Het resultaat is echt heel bijzonder geworden en zeer de moeite waard om deze te bewonderen.
De CD-single ’Amor Amor Amor’ is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal