Martin van Emmerik – Handen naar boven

Written by on april 4, 2023

Martin van Emmerik uit Veendam en geboren in Hoogezand heeft al meerdere liedjes uitgebracht en komt nu met een nieuwe single met als titel “Handen naar boven” Ook deze 9de single is wederom een cd met twee tracks geworden, een Nederlandse versie en een Groningstalige versie.

Alhoewel ik niet zo van de covers ben, heb ik dit keer toch besloten om een cover te maken. Ik vond de sound van het origineel zo vrolijk en heeft een aanstekelijke beat dat ik het een mooie opvolger vond van mijn laatste single “Jij gaat eruit” Net als de vorige single is dit ook weer een echte plaat geworden voor in de kroeg of op elk ander feestje. Ik ben zeer content met het resultaat en zou het weer geweldig vinden als jullie in één van jullie programma’s aandacht willen besteden aan mijn nieuwe single of het nummer willen opnemen in jullie playlist, aldus Martin van Emmerik.

https://www.youtube.com/watch?v=SeGY9nM93zg
Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal