Martin de Jager – Emanuela

Written by on juli 25, 2022

In de week dat de temperaturen in Nederland ver boven de 30 graden uitkomen lanceert Martin de Jager z’n nieuwe zomersingle ‘Emanuela’. Vooral de bouzouki, waarvoor top gitarist Marcel Fisser verantwoordelijk is, zorgt voor de Griekse sfeer en gezelligheid. Dat was ook de insteek van de uit Medemblik afkomstige entertainer die daarvoor wederom The Boom! Music Studio bezocht. Volgens Martin heeft producer Frank Verkooyen altijd van die geniale ideeën waarmee hij hem telkens weet te verrassen.

‘Frank heeft momenteel met zijn eigen nieuwe single ‘Zomerlach’ een enorme hit in handen. In dezelfde stijl had hij nog een lied op de plank liggen die grotendeels aan mijn verwachtingen voldeed. Ik gaf aan dat ik er graag meer bouzoukis in wilde hebben en die zitten er nu ook in. Ook de verhaallijn die over een Griekse dame gaat waar je verliefd op wordt sprak mij aan. Die tekst bleek Frank ook uit z’n hoge hoed getoverd te hebben’, glundert Martin die op vrijdag 29 juli 2022 bij Café Dijk 82 te Enkhuizen deze single voor het publiek gaat presenteren. Hij wordt deze avond bijgestaan door een aantal collega- artiesten.
De single ‘Emanuela’ is vanaf 20 juli 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Martin de Jager

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal