Marco Schouten – Ik luister liever naar mijn eigen gezeik

Written by on oktober 22, 2022

Voor Marco Schouten betekent het uitbrengen van de single ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’ een nieuwe start. Die weg gaat hij samen bewandelen met producer Jeroen Dirksen en Ronald Visch. Marco: ‘Een paar jaar geleden heb ik Jeroen leren kennen tijdens een artiestenreis in Oostenrijk. Onlangs stond ik weer bij hem op de stoep met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Hij liet me als eerste een demo horen van ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’. Daarna volgden nog een paar liedjes, maar ik kreeg het allereerste nummer niet meer uit mijn hoofd.

Ik gaf wel aan dat ik graag het tweede couplet een andere lading wilde geven. Dat heeft Jeroen doorgegeven aan tekstschrijver Dennis Velers die het perfect heeft uitgevoerd. Het eerste gedeelte gaat over een vrouw die je in het cafe tegenkomt. Zij zit constant aan je kop te zeuren en en je blij bent om even naar het toilet te gaan om bij wijze van spreken naar je eigen gezeik te luisteren. In het tweede couplet van het feestnummer wordt de draak gestoken met een aantal personen die dagelijks op televisie te bewonderen zijn.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal