Louisia – 12 nieuw gearrangeerde nummers

Written by on mei 3, 2023

12 nieuw gearrangeerde nummers met een mix van lekkere uptempo liedjes afgewisseld door heerlijke luister nummers.


De Belgische zangeres Louisia is vooral bekend geworden door haar versie van het nummer; “Akropolis tot snel”. Dit nummer leverde haar veel airplay op bij grote radiostations zoals VBRO radio in België. Daarnaast maakte ze al tal van singles en een album in de afgelopen jaren en is zo behoorlijk in de picture gekomen in België. In Mei 23 komt de sympathieke zangeres met een nieuw album uit getiteld; “Op nieuw, op kracht!”.

Samen met de Nederlandse producer en tekstschrijver André Kooiman (die eerder al schreef voor Belgische topartiesten als; Bobby Prins, Lindsay, Danny Fabri, Phill Hunter, Yves Segers e.a.) heeft ze de
afgelopen tijd gewerkt in zijn studio met een prachtig resultaat. 12 nieuw gearrangeerde nummers met een mix van lekkere uptempo liedjes afgewisseld door heerlijke luister nummers. Naast een aantal persoonlijke favoriete covers staan ook de hitsingles; Dat komt door jou en Akroplolis tot snel op dit nieuwe album. De nieuwe single is als fysieke cd te koop via de website van zangeres Louisia en natuurlijk ook verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals vanaf Mei 2023, en zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging.


Met haar nieuwe album “Op nieuw, op kracht” levert Louisia weer een prachtig muziekstuk af, waarmee de fans van lekkere schlagers en levenslied volop aan hun trekken zullen komen.

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal