Leroy Krielen – Nooit meer terug naar huis

Written by on juli 3, 2022

Leroy Krielen (1995) uit het Brabantse Zevenbergen is al jaren actief als zanger en dj in het Nederlandstalige circuit. Hij bracht al een behoorlijke lijst met leuke singles uit met titels als; “Zij is te mooi voor mij”, “Op een terrasje”, “Ik wil bij jou zijn” e.v.a. Hiermee behaalde hij veel airplay op de regionale zenders in NL en ook zijn videoclips worden nog steeds vaak bekeken op YouTube.


Zijn nieuwe single is een combinatie van feest en moderne popmuziek. Met de titel; “Nooit meer terug naar huis” heeft Leroy Krielen een heerlijke eigentijdse versie gemaakt van de hitsingle “Never going home”. De tekst maakte Leroy samen met producer André Kooiman, en laatstgenoemde produceerde ook de plaat. Tijdens zijn jaarlijkse feestavond “Leroy and friends” die dit jaar in juli plaats zal vinden in Zevenbergen wordt de single gereleased.


Met deze geweldige nieuwe single heeft Leroy Krielen opnieuw een hitje te pakken met een deuntje wat niet meer uit je hoofd verdwijnt als je het eenmaal een keer hebt gehoord!


Bron: AKMP/ www.leroysound.nl

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal