Leon Basley – Ik kan het toch nooit meer goed doen

Written by on december 30, 2022

Leon Basley vierde afgelopen jaar z’n 30 jarige artiestenjubileum en staat nog steeds open voor vernieuwingen. Dat blijkt wel als je z’n nieuwe single ‘Ik kan het toch nooit goed doen’ beluisterd waarin wordt bestempeld dat een man z’n best doet ondanks de opmerkingen die daar vaak aan voorafgaand ten grondslag gaan. De muziekstijl neigt naar de Nederlandstalige popkant en dat is totaal nieuw voor Leon.

Leon: ‘Het is voor mij de eerste samenwerking met Bas v.d. Heuvel, Jeroen Vredeveld en Robert Vredeveld. Zij timmeren momenteel goed aan de weg. Zij stuurden mij een aantal demo’s en kreeg een heel goed gevoel bij deze track. Ik hoop met deze verfrissende sound ook een nieuwe doelgroep te bereiken. Natuurlijk blijf ik gewoon als Nederlandstalige zanger m’n dingetjes doen en ook als Elvis imitator blijf ik het publiek vermaken. Via via kwam ik in contact met Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade). Na een goed gesprek hebben we besloten om te gaan samenwereken. Ik heb nog veel plannen op tafel liggen die in de loop van de tijd uitgewerkt worden. In ieder geval bruis ik van energie’.

‘Ik kan het toch nooit goed doen’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 28 december 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip kun je bewonderen op Youtube en de socials van Leon Basley.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal