Johnny Eissing – Mijn grote wens

Written by on april 7, 2023

Johnny Eissing, komt met een nieuwe single genaamd “Mijn grote wens”. Het liedje is niet helemaal nieuw, want het werd al eens opgenomen in 1985 en werd toen een ware piratenhit. Maar nu heeft Johnny het liedje opnieuw opgenomen, omdat het nog steeds actueel is en een belangrijke boodschap bevat die in deze tijd nog steeds relevant is.


“Mijn grote wens” gaat over de wens dat het beter mag gaan in de wereld, ondanks alle oorlog en geweld. Johnny Eissing gelooft dat het belangrijk is om deze boodschap te blijven verspreiden, zodat we ons allemaal bewust worden van de noodzaak van vrede en harmonie in onze samenleving. Johnny Eissing is erg enthousiast over de nieuwe single en hoopt dat het liedje net zo goed zal worden
ontvangen als de eerste keer dat het werd uitgebracht. De productie was in handen van Martin Sterken die als geen ander weet hoe ditrepertoire mag klinken. Bij de lancering van het nummer hoort natuurlijk ook eenvideoclip en Johnny heeft hiervoor de hulp ingeroepen van CreAgency, een gerenommeerd bureau dat gespecialiseerd is in het maken van professionele videoclips.

https://youtu.be/WhdiRhhwvpg
Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal