John Enter – La La La Etcetera

Written by on augustus 20, 2022

Met z’n nieuwe single ‘La La La Etcetera’ laat John Enter horen dat met de toevoeging van een live blaaskapel het feestgehalte behoorlijk omhoog gaat. Het idee om het oberkrainer nummer ‘Auf der Vogelwiesse’ van Ernst Mosch te bewerken lag al meer dan vijf jaar op de plank. Steeds kwam het er niet van totdat John in 2019 tijdens een blaaskapellenfestival de uit Denekamp afkomstige blaaskapel Toetkapel ’t Is Greun hoorde spelen.

De volgende dag zocht hij de contactgegevens van deze club op en schreef hen aan. Een dag later kreeg hij als antwoord dat het hun wel wat leek. Op dat moment wisten we nog niet dat corona aanstaande was. Het idee werd vanwege die pandemie maar even geparkeerd. Inmiddels mag én kan er weer meer, dus trok John wederom aan de bel bij de blaaskapel. Zij waren ook blij dat John weer contact met hen opnam en gaven aan zich voor de  volle 100% in te zetten voor dit bijzondere project.

John:’ Met dit idee ben ik vervolgens naar de studio van Arjan Venemann & Hans Aalbers in Nederhorst Den Berg gegaan om te bespreken wat er allemaal mogelijk was. Uiteindelijk is de blaaskapel uitgenodigd in de studio om hun aandeel live op te nemen compleet met trompet, trombone en tuba. Arjan gaf al aan dat de productie die uiteindelijk uit live en moderne invloeden moest bestaan wel iets aparts zou worden. Nou….dat is het zeker geworden. De titel bedacht ik terwijl ik op de tandartsstoel zat. Omdat ik niet tegen dat hoge geluid van de apparatuur van de tandarts kan, had ik dopjes in m’n oren met muziek. Op dat moment kwam het lied ‘Je t’aime ect” voorbij. Daar heb ik maar ‘La La La Etcetera’ van gemaakt. Bij het bedenken van de tekst dacht ik aan Boer Harms. De rest kwam vanzelf’.

De single ‘La La La Etcetera’, verschijnt bij AV Audio Producties en is verkrijgbaar vanaf 21 augustus 2022. De clip, opgenomen door Crewson Multimedia is te bewonderen op Youtube en de socials van John Enter.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal