Jeffrey Lake – Jij maakt het verschil

Written by on december 2, 2022

Jeffrey Lake is nog steeds enthousiast en trots dat hij mag samenwerken met Justin Pieplenbosch. Deze top-producer, bekend van Thomas Berge, Tino Martin en Waylon, schreef enkele jaren geleden samen met Jeffrey een plan van aanpak over de muzikale carrière van Jeffrey die hoofzakelijk uit Latin bestaat. Justin voelde zich ook vereerd omdat nog geen enkele andere artiest deze stap durfde te zetten. Ze zien deze uitdaging dan ook als een lot uit de loterij om aan een mooie toekomst te gaan bouwen. Met de nieuwe single ‘Jij maakt het verschil’ gaan ze muzikaal gezien echt het verschil maken.


Jeffrey: ‘Ik heb drie jaar lang op zanggebied stilgestaan. Tijdens de coronapademie had ik het onzettend druk met mijn bouwbedrijf en mocht ook de opnamestudio van Justin Pieplenbosch bouwen in Rietmolen. Ondertussen is hij ook een goede vriend van mij geworden. Justin is een eerlijke man en weet echt alles over muziek. Hij gaf ook aan dat Latin absoluut geen volksmuziek is en dat het geen makkelijk project gaat worden. De doelstelling om steeds een stapje hoger te gaan is haalbaar, maar vergt veel tijd en inspanning. Ik heb ook huiswerk meegekregen en een zangdocent in handen genomen. Hierdoor kan ik me gaan onderscheiden en dat is al te horen als je luistert naar ‘Jij maakt het verschil’. Na 15 jaar knetterhard buffelen is dit de kroon op het werk’.


‘Jij maakt het verschil’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 30 november 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, geschoten door Wescur, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Jeffrey Lake.
Artiest Jeffrey Lake Geboorteplaats Delft Titel Jij maakt het verschil Label Nationale Artiesten Parade Opname studio Backyard Studio Auteurs Adrien Ciechanowski, Monica Gomilla, Jack Laboz en Henk Pool Arrangementen Justin Pieplenbosch Website https://jeffreylake.nl

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal