Janneke de Roo & Martin Sterken – De laatste dans

Written by on april 14, 2023

Janneke de Roo, bekend van haar recente hits en als één van de Zusjes De Roo, en Martin Sterken, bekend als schrijver en producer, hebben hun krachten gebundeld om deze nieuwe single te creëren. Het resultaat is een frisse en eigentijdse versie van “De laatste dans” die perfect past bij hun unieke stijl.

Deze single is gebaseerd op het originele nummer gezongen door Anja, maar is gemoderniseerd en aangepast aan de stijl van het duo. Het is een toevallige ontdekking geweest voor de artiesten om dit nummer samen te brengen en er hun eigen draai aan te geven. De clip van de single is gemaakt door CreAgency en laat het verhaal van “De laatste dans” op een mooie en treffende manier zien dankzij het danspaar Naomi en Mark. Het is een clip die de boodschap van het nummer versterkt en een emotionele sfeer creëert die de luisteraars raakt.

Janneke de Roo en Martin Sterken zijn zeer enthousiast over deze nieuwe single en kijken uit naar de reacties van het publiek. “De laatste dans” is een nummer dat op het lijf geschreven is van dit duo en ze hopen dat hun fans er net zo van zullen genieten als zij dat hebben gedaan tijdens het maken van deze single. “De laatste dans” is vanaf vandaag te beluisteren en te downloaden via verschillende digitale platforms. We raden iedereen aan om dit nummer te checken en te genieten van de prachtige stemmen van Janneke de Roo & Martin Sterken. Bekijk hier de videoclip! 

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal