Harten 10 – Nooit Meer

Written by on december 24, 2022

’Nooit Meer’’ Dat waren de gedachten van vele fans die Harten 10 had opgebouwd.. Maar niets bleek minder waar want de zanger van het duo Martien voelde dat er meer in zat.

Nadat ruim een jaar geleden de vorige zangeres zelf aangaf te willen stoppen en haar wilde storten op een solo carrière werd Martien door zijn geluidsman in contact gebracht met zangeres Maria Goosen. Al snel kwam het tweetal deze zomer uit met een nieuwe single ‘’We zijn onderweg’’  En dat waren ze, en goed ook.

Vele optredens volgden en ook voor 2023 zien ze hun agenda de goede kant op gaan. Met de nieuwe single ‘’Nooit Meer’’ hopen Martien & Maria een nieuwe weg in te slaan zo dat hun muziek repertoire nog breder wordt.

Het nummer dat geschreven en geproduceerd is door de heren Jeroen Russchen en Robert Vredeveld zijn geen kleine speler meer in de muziekwereld, zo schreef het tweetal ook al nummers voor onder meer Mart Hoogkamer en Tino Martin.  

Met het nummer en bijpassende clip gemaakt door Frank Swenne hoopt Harten 10 weer een leuk nummer te kunnen toevoegen aan hun muziek  repertoire…    

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal