Harold Savenije – Want als je me nou zou zien

Written by on mei 16, 2023

Harold Savenije is 50 jaar en al 30 jaar werkzaam in dekoerier business. Muziek was altijd al een grote hobby en van daar uit is de passie voor het zingen ontstaan. De Nederlandse muziek is er van huis uit met de paplepel ingegoten, altijd klonk dit genre door de speakers thuis. Eén van mijn favoriete nummers destijds was van Frans Duijts, “Want als je me nou zou zien”.


Dit nummer is geschreven door Pierre Kartner en het is altijd mijn grootste wens geweest om ooit dit
nummer te mogen opnemen. En zie daar, daar is ie dan, mijn wens is uitgekomen! Ik hoop natuurlijk dat het publiek van mijn zangkunsten en het nummer gaat genieten, en dat er een vervolg op komt. Je weet nooit wat de toekomst brengt, aldus een trotse en blije Harold Savenije.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal