Hans Bakker – Rikketikketik

Written by on juli 18, 2022

Tijdens een zoektocht op internet om muzikale ideeën op te doen kwam Hans Bakker het Spaanse nummer ‘El Teke Teke’ van Carlos Vives, Black Eyed Peas, Play-N-Skillz tegen. Omdat deze stijl Hans wel aansprak ging hij hiermee naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio met als doel hiervan een Nederlandstalige versie te laten maken. Die uitdaging ging Verkooyen natuurlijk graag aan. Femke Reuvers kreeg de vrije hand om een tekst te schrijven en daar is ‘Rikketikketik’ uitgerold.

Hans is in ieder geval heel erg blij met dit opvallende zomerse lied dat in je hoofd blijft hangen. Het is wel even heel iets anders dan z’n voorgaande uitgebrachte autobiografische single ‘Zij zijn mijn grootste geluk’. Dat was geen plaat voor op de bühne en dat kun je van ‘Rikketikketik’ niet zeggen. Die knalt van alle kanten.


Omdat Hans geen enkel idee heeft of deze sound in Nederland aan zal slaan, wacht hij even de reacties van het publiek af. Als het een succes gaat worden kan het maar zo zijn dat de uit Hoogeveen afkomstige zanger in de toekomst in dezelfde trant nummers uit gaat brengen. In ieder geval is hij voornemens om in oktober 2022 wederom de studio in De Meern in te duiken.
De single ‘Rikketikketik’ is vanaf 13 juli 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Hans Bakker.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal