Grace de Gier – And Now

Written by on januari 16, 2023

De muziek van de in Colombia geboren en tegenwoordig woonachtig in Heerhugowaard Grace de Gier kan het beste omschreven worden als, een unieke mix van 80’s/90’s en moderne Rock, gebruik makend van instrumenten die niet gebruikelijk zijn in de Rockmuziek, zoals een zeer Colombiaanse accordeon en een klassieke viool. Ze verwelkomt publiek van alle leeftijden uit vele landen, met volgers op haar sociale netwerken van verschillende nationaliteiten. De Single “And Now” is een Engels liedje van haar recent uitgebrachte EP ‘Tell Me’ Het is een nummer met invloeden van Alternatieve Rock, Grunge en Punk, geproduceerd door Edgar Grimaldos en mastered door de Argentijnse Dam Nicolai.

GRACE DE GIER UIT HEERHUGOWAARD WINT INTERNATIONALE AWARD MET HAAR SINGLE “AND NOW”

Het nummer vertelt over wanneer een relatie is beëindigd en we ons afvragen hoe het gaat met de andere persoon. Maar het zou ook een dubbele betekenis kunnen hebben en geïnterpreteerd kunnen worden alsof we praten over onszelf, wanneer we de spoken uit het verleden zien die ons nog steeds achtervolgen uit een oude relatie. Dit is ook de basis van de video die is opgenomen in de Nederlandse bossen met Colombiaanse acteurs zoals, Andres Salazar, Valentina Herrera, Luding Coenen en Veronica Pinilla.

Ook deze clip is net als de meeste videoclips geregisseerd en geproduceerd door haar man Rolf de Gier die tevens ook haar grote inspiratiebron is. De single “And Now” stond 3 weken achtereen in de top 3 van UKtalk radio, een Londens radiostation voor onafhankelijke artiesten. “Door dit nummer was ik genomineerd en won de internationale Mára de Oro Awards, als Pop/Rock zangeres van het jaar 2022!” aldus een super trotse Grace.. Hiermee heeft zij de aandacht getrokken van verschillende Amerikaanse nieuwssites, zoals Fox, American News, MTV Rock en The Times, maar ook in Latijns Amerika op La Crónica Mexico, El Espectador, El Tiempo Colombia, Revista Shock Colombia, Caracol TV en RCN radio. Tevens is ze ook in de Europese en Aziatische media benoemd. Nu is het tijd om in haar eigen land Nederland, nog meer bekendheid te krijgen, wat zij ook verdiend!

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal