Gebroeders-F – Zomerzon

Written by on mei 3, 2023

De oude liefde die Eddie Frenay uit Zandvoort en zijn broer Henk Frenay uit Steenwijk hadden voor het liedje “Zomerzon” van ‘De Makkers’ uit 1972, besloot ze om dit opnieuw op te nemen en als single uit te brengen onder de artiesten naam Gebroeders-F.

In november 2022 haalde ik met mijn broers verhalen naar boven van vroeger. Wij reden met het hele gezin in een kleine trabant van Steenwijk naar Leiden. Met een oude muziekcassette met dikke banden waar misschien 10 songs opstonden luisterden wij naar de muziek (1972) Vele keren kwam de hit van ‘De Makkers Zomerzon’ voorbij en wij zongen het lied met volle borst mee. De bewuste november 2022 vroeg ik aan mijn broer Henk met een grap om het lied in te zingen. Nu een paar maanden verder is de grap omgezet in daden en hebben wij van het lied “Zomerzon” een single en bijpassende video clip gemaakt. Namens de Broers, Dank en Ode aan De Makker

Het nummer ooit geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner is in een geheel nieuw jasje gestoken door Maarten de Groot uit Enschede.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal