Frans Bauer – Naar De Playa

Written by on juli 15, 2023

Na een paar duetten met Sieneke is de, voor velen, favoriete Nederlandse zanger Frans Bauer weer terug met een solo single. En hoe! Hij knalt met zijn nieuwste single: “Naar De Playa”. Dit nummer heeft zo’n aanstekelijke melodie dat het absoluut in de smaak gaat vallen bij de jeugd deze zomer. Zet de radio maar wat harder, want dit is het liedje dat je non-stop wilt horen.


Frans Bauer, de man met die onmiskenbare stem en altijd charmante uitstraling, neemt je met “Naar De Playa” mee naar de zonnige stranden en laat je wegdromen naar zorgeloze dagen onder een stralend blauwe lucht en een warme zon. “Naar De Playa” laat zien dat hij kan vernieuwen zonder zijn unieke stijl te verliezen en het bewijst maar weer dat hij nog steeds geliefd is bij fans van alle leeftijden.


Bereid je voor op een muzikale reis met Frans Bauer terwijl hij je uitnodigt om deze zomer mee te gaan naar “Naar De Playa”. Het nummer is nu beschikbaar op alle grote streamingplatforms en doet een flinke gooi om de soundtrack van het zomerseizoen te worden.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal