Frank Masmeijer – Ga je mee naar de zomer

Written by on mei 31, 2023

Frank Masmeijer was met name in de jaren 80 en 90 de grote showmaster van de Nederlandse televisie en was in deze periode het gezicht van de NCRV.

Met grote shows als de ‘Holidayshow’, ‘De helemaal alleen in je eentje show’, ‘Dinges en ‘G’oud en Nieuw’ maakte hij furore op de Nederlandse televisie, in deze shows traden vele artiesten van naam op. Frank werd vaak gevraagd als organisator en/of presentator voor feesten, bedrijfsevenementen en privé aangelegenheden.

Volgend op een intensieve periode in de showbizz maakte hij een carrière switch naar de Belgische horeca waar hij in diverse shoppingcentra brasseries en grand cafés uitbaatte. Na jaren van voorspoed en grote successen kende Frank echter ook een mindere periode, maar door zijn altijd positieve instelling en kijk op het leven heeft hij zijn draai weer gevonden. Frank is terug in de entertainment en staat weer wekelijks op het podium als zanger en presentator. Hij hoopt dan ook met deze single “Ga je mee naar de zomer” de zomer van 2023 in te luiden en dat het nummer veel gedraaid gaat worden.

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal