DJ Brambo –The Passion

Written by on maart 13, 2023

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan, the Passion komt naar Harlingen. De kosten bedragen €325.000,- Twee uur televisie… maar dan heb je ook niks. Om onbekende redenen is het volgens het gemeentebestuur een goede reclame voor de stad.

In Leeuwarden werd in 2017 the Passion gefilmd. In de Friese hoofdstad wacht men nog steeds op de eerste bezoeker die de stad bezoekt vanwege de TV uitzending van het deugspektakel.
Voor de kosten werd er niet in de kerk gecollecteerd. Het college maakt bijna drie en een halve ton over aan de EO.

Voor de organisaties van de Harlinger Visserijdagen en andere evenementen heeft het gemeentebestuur bijna geen geld over. De kosten om een evenement te organiseren rijzen tegenwoordig de pan uit. Het water staat deze organisaties aan de lippen en dat bezorgt vele Harlingers een slecht gevoel.

You-Tube Video

Op ludieke wijze stelt DJ Brambo dit naar wanbeleid riekende ‘smijten met gemeenschapsgeld’ aan de kaak. Een protestlied werd opgenomen in the Office Studio in Schraard. Onder de professionele leiding van producer Dylan van der Feen werd het lied “The Passion” ingezongen. De tekst is van DJ Brambo en Arie Kuipers (Zware Jongens).
In het nummer komt ook nog even de 12.000 euro kostende ambtsketen van de burgemeesteres voorbij. De oude zit niet lekker en prikt.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal