De Gebroeders Knipping – Jij bent het mooiste meisje

Written by on juli 21, 2023

De gebroeders Knipping bestaande uit Joey en Jean jr. doken onlangs de studio in om het nummer “Jij bent het mooiste meisje” op te nemen. Het nummer dat in het verleden door Arne Jansen is gezongen. De gebroeders Knipping zijn geboren en getogen in Nijmegen en ondanks een verschil in leeftijd van 4 jaar hadden zij net zo goed een tweeling kunnen zijn.

Want waar je Joey ziet… zie je ook Jean. Ze zijn allebei werkzaam als schilder bij hetzelfde bedrijf. Maar vooral “vocaal” zijn ze onafscheidelijk en leggen zij beiden veel gevoel in hun liedjes. “Jij bent het mooiste meisje” is voorlopig de laatste single van de gebroeders Knipping die de aankomende tijd hun aandacht op hun gezin gaan focussen.


Het nummer is opgenomen in de Goldfinger Studio van Waylon van der Heijden. Hij heeft er weer een prachtig arrangement van weten te maken met speciale aandacht voor de accordeon. “Jij bent het mooiste meisje” doet denken aan de muziek van weleer zoals we die kennen van het eens bekende orkest The Sunstreams uit Groesbeek. “Ouderwets inhaken en meedeinen”. Het nummer is geschikt voor alle feesten!


Het nummer is uitgebracht bij Berk Music en de videoclip is gemaakt door Smartmedia.

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal