Daniëlle Wijkstra – Geef mij jou lach

Written by on juni 9, 2023

Daniëlle Wijkstra is geboren op 12 augustus 2001 in Groningen en is woonachtig in het Drentse dorpje Peize.


In de zomer van 2022 kwam Daniëlle met haar vierde single. Voor dat nummer is ze een samenwerking aangegaan met Maarten de Groot van de M-Works Studio’s in Enschede. Hans Louws heeft het nummer geschreven. Maarten en Hans hadden gelijk een beeld van wat het moest worden. Toen Daniëlle de demo van het nummer hoorde, was ze gelijk enthousiast en was het resultaat precies wat ze voor ogen had.

De titel van de laatste single was ‘Ik wil het allemaal’. Daniëlle kijkt met een erg positief gevoel terug op haar laatste single. ‘’Het nummer heeft mij veel mooie podia gebracht’’. ‘’Zo heb ik bijvoorbeeld twee keer mogen optreden bij het Mega Piratenfestijn en mijn single werd gedraaid op landelijke radiostations”. ‘’Ik heb hele goede reacties ontvangen over mijn laatste single”. “De mensen vonden dat ik met deze single een grote ontwikkeling heb doorgemaakt, waar ik zelf ook erg trots op ben”.


Omdat Daniëlle erg positief terugkijkt op haar vorige single en de samenwerking met Maarten en Hans, komt Daniëlle binnenkort met haar nieuwe single, welke weer bij de M-Works studio’s is opgenomen. Door overleg werd al snel duidelijk wat voor nummer het moest worden en Hans Louws schreef ook deze keer het nummer. Daniëlle geeft aan het belangrijk te vinden dat er een team achter haar staat. ‘‘Veel producenten maken goede muziek, maar ik moet een goed gevoel hebben bij het team en dat we echt samen ergens aan werken’’ laat Daniëlle weten. ‘‘Ik ben deze nieuwe weg ingeslagen en probeer me hieraan vast te houden’’. De titel van haar nieuwe single is ‘Geef mij jouw lach’. Het is een vrolijk en zomers nummer.

De videoclip is gemaakt door Xandro Media en het nummer zal uitkomen onder het label Cd Hamster Music.
Daniëlle is erg enthousiast over haar nieuwe single en hoopt dat haar nieuwe single goed wordt ontvangen.
‘’Ik kijk erg uit naar de release van het nummer, de promotie en

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal