Benno van Vugt – Hucklebuck

Written by on januari 25, 2023

Benno’s versie is voorzien van een lekkere beat en heerlijke accordeon solo’s waardoor het nummer een heel nieuwe vibe heeft gekregen!

Het Brabants feest-fenomeen Benno van Vugt uit Tilburg heeft al een heel grote discografie op zijn naam staan. 22 singles, een album, ruim 1 miljoen streams en zelf een boek; dat doen niet veel collega artiesten hem na! Met carnaval voor de deur heeft hij wederom een kneiter van een nieuwe feestsingle gemaakt.

Benno van Vugt – Hucklebuck

Een geweldige feestversie van de oude danshit “Hucklebuck” die nog steeds op menig feestje voorbij komt met het bijbehorende dansje. Maar Benno’s versie is voorzien van een lekkere beat en heerlijke accordeon solo’s waardoor het nummer een heel nieuwe vibe heeft gekregen. De productie werd gemaakt door zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman die deze stoffige plaat tot een bruisende carnavalskraker heeft omgetoverd. Naast de feestversie is er voor de jeugdige fans van
Benno van Vugt als extra een vette Hardstyle versie gemaakt van deze hit waarbij de pannen van het dak vliegen! De single “Hucklebuck” is vanaf Januari 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.

Delen=Lief

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal