Ann-Biance – Dat interesseert me geen fluit

Written by on december 15, 2022

Een heerlijk feestnummer vol met humor, dubbelzinnigheid, verpakt in een heel commercieel feest jasje!


De uit Moergestel afkomstige zangeres Ann-Biance (red. Anneke Timmermans) is in het dagelijks leven een drukke kapster. Toch staat ze als het maar even kan in de schijnwerpers met haar alter ego Ann-Biance. Als groot liefhebber van feesten en carnaval kriebelde het al een tijdje om een nieuwe feestplaat te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman (AKMP) uit Raamsdonksveer maakte ze een heerlijke nieuwe single getiteld; Dat interesseert me geen fluit!


Deze ludieke plaat zit vol dubbelzinnige humor zoals de titel al insinueert. Met een lekkere dikke beat en veel gezelligheid is Shania Twain’s origineel “That don’t impresses me much” compleet verandert in een bruisende feestknaller!


Het nummer “‘Dat interesseert me geen fluit” verschijnt vanaf December 2022 op alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Ook verschijnt dan de feestelijke videoclip die gemaakt is door de Clip Factory. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze kei-lekkere feest knaller zal Ann-Biance zeker haar plekje gaan veroveren in de
Nederlandse feest scene!

Delen=Lief
Tagged as

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal