Alex Harry – Sometimes

Written by on april 19, 2023

Alex Harry is een getalenteerde singer/songwriter uit West Midland – Engeland met een stem die je betovert. Zijn inspiratie haalt hij uit de muziek van andere songwriters, zoals Lewis Capaldi, James Bay en Dean Lewis. Alex begeleidt zichzelf op gitaar en zingt teksten die recht uit het hart komen.In 2021 kreeg Alex de kans om zijn talent te tonen in het populaire tv-programma The Voice UK, waar hij werd geselecteerd voor het team van de getalenteerde zanger Olly Murs. Nadat zijn avontuur in The Voice ten einde kwam, ontmoette Alex topproducer Bryan Todd, met wie hij samenwerkte aan zijn eerste single ‘Million Reasons’. Deze song, die vorig jaar werd uitgebracht, heeft al meer dan 300.000 streams op Spotify behaald.

Alex is nu klaar om zijn eerste single als artiest en songwriter uit te brengen: ‘Het nummer ‘Sometimes’,  gaat over het einde van een relatie en hoe het de persoon’s hele leven beïnvloedt. De gedachte aan de persoon is er niet slechts ‘soms’, maar eigenlijk altijd aanwezig.Het is een melodieuze popsong met catchy hooks en een aanstekelijk refrein. 

Momenteel werkt Alex hard aan zijn debuutalbum waarvoor hij zelf de teksten schrijft. Alex is de week van 17 juni in Nederland voor enkele optredens en hij zal in deze week ook beschikbaar zijn promotie-activiteiten.

Music & Lyrics: Alex Harry 
Black Fox Music Group | S3 Recordings

Delen=Lief
Tagged as

Continue reading

[There are no radio stations in the database]
Luister tijdens het surfen op het net
Radio Oranje Internationaal